Naomi Osaka anunță că va lua o pauză de la tenis: “Nu știu când o să mai joc tenis”

Naomi Osaka a fost eliminată surprinzător de la US Open de Leylah Fernandez, o jucătoare din Canada de doar 18 ani, scor 7-5, 6-7 (2), 4-6. Nipona a fost un car de nervi pe teren și cu greu și-a putut stăpâni frustrarea la finalul meciului, când a părăsit imediat arena.

Numărul 3 WTA a intrat în centrul atenței în ultima perioadă, după ce a deschis subiectul sănătății mintale în rândul sportivilor. Ea a refuzat să discute cu presa la Roland Garros și chiar s-a retras din turneu, când se vorbea despre o sancțiune din partea organizatorilor pentru refuzul ei de a discuta cu jurnaliștii.

Acum, Naomi Osaka a declarat la conferința de presă că va lua o pauză și că nu știe când va mai juca tenis din nou.

“Să fiu sinceră, mă aflu într-un punct al vieții în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare.

Nu știu când o să mai joc tenis și care e următorul meu meci. Voi lua o pauză pentru o vreme. În ultimul timp, nu mai simt nicio bucurie nici măcar atunci când câștig.

Mă simt ușurată, doar atât. Când pierd, sunt foarte tristă. Nu cred că e normal acest lucru. Vreau să scap de aceste stări”, a spus Naomi Osaka.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -