România U20 continuă să nu aibă rezultate. Victor Becali: “Nu avem nevoie de U20. Nu avem fond de jucători pentru așa ceva”

Federația Română de Fotbal a înființat o selecționată Under 20, pentru a asigura mai ușor trecerea de la U19 la U21, dar rezultatele naționalei conduse de Bogdan Lobonț întârzie să apară.

România U20 are doar 3 victorii în 8 partide disputate, cele mai drastice înfrângeri fiind cu Anglia, scor 6-1, cu Germania, scor 4-0, și cel mai recent, pe 28 martie, 5-0 contra Elveției.

Victor Becali e de părere că înființarea acestei naționale nu-și are rostul, având în vedere că nu există jucători de calitate.

“Toată lumea își dă cu părerea. Îl auzeam pe Aurel Țicleanu, pe care eu îl respect, a fost un mare fotbalist, dar nu poți să vii să ne spui că numai țările dezvoltate au echipe Under 20. Păi noi ne considerăm țară dezvoltată? Domne, nu avem nevoie de Under 20. De ce avem nevoie? N-avem fond de jucători pentru așa ceva.

Gândiți-vă că jucătorii ăia de prin Italia, Spania, joacă prin liga a 2-a, a 3-a, care sunt foarte puternice. Noi nu avem jucători. Trebuie să înțelegem, n-avem pentru echipa mare jucători. Dacă e foarte bun la U20, nu poate să joace la U21?

Eu vă spun, părerea mea, nu-i iau apărarea lui Lobonț. Când n-ai rezultate sigur că ești de vină, dar poți să fii și mama selecționerului. Nu luăm 5 goluri, luăm 3”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -