888sport lansează campania „Întâlnește legenda Dan Petrescu”

Ești pasionat de fotbal și crezi că poți oferi predicții mai bune decât Dan Petrescu, ambasador 888sport și antrenor al echipei CFR Cluj? 888sport te invită să participi la o super campanie online, în cadrul căreia poți reuși ceea ce mulți doar au visat în ultimii ani.

Participă la campania 888sport „Întâlnește legenda Dan Petrescu”, învinge-l pe reprezentantul „Generației de Aur” în concursurile săptămânale de predicții din fotbal Super 8 și câștigă un super premiu – participare la un eveniment privat, în cadrul căreia principalul punct de atracție este vizionarea Finalei Champions League alături de Dan Petrescu și alți câștigători din campania 888sport.

Vor fi 8 câștigători în cadrul campaniei, iar fiecare dintre ei are dreptul să-și aleagă un partener de distracție (cunoștință, rudă, prieten, etc.).

Cele 8 premii constau în pachete de cazare la Hotelul Radisson Blu din București – cameră dublă – în perioada 27-29 mai. Toți câștigătorii campaniei vor lua cina împreună cu Dan Petrescu în timpul finalei Ligii Campionilor, programată în seara zilei de 28 mai 2022.

Mai mult decât atât, câștigătorii vor primi în contul online 888 câte 200 de euro pentru cheltuieli de transport și alți 240 de euro pentru cheltuieli personale.

Cum poți fi unul din cei 8 câștigători ai campaniei?

Participă la oricare din următoarele 7 ediții ale concursului Super 8, programate în perioada 28 martie – 16 mai 2022, oferă mai multe predicții corecte decât Dan Petrescu și participi automat la o extragere la sorți la care se acordă câte un pachet din cele menționate mai sus. La cea de-a 7-a ediției Super 8 se vor extrage 2 câștigători.

Lista cu jucătorii care au câștigat tichete de participare la extragerea săptămânală va fi afișată pe pagina dedicată a Campaniei Promoționale. Pentru a participa, este necesar să ai peste 18 ani și să deții un cont real și verificat (KYC) la 888sport.

8 meciuri, 8 pronosticuri, 10.000 RON cash în campania Super 8

Super 8 este un concurs organizat de 888sport în cadrul căruia sunt alese 8 meciuri, pentru care participanții trebuie să aleagă un rezultat 1×2. Clienții care indică toate cele 8 rezultate corect câștigă 10.000 RON cash sau o parte din premiu, dacă există mai mulți câștigători.

Cei care au mai puține rezultate corecte primesc câte 5 RON la pariuri pentru fiecare alegere corectă.

Participarea la primele două ediții este complet gratuită (nici măcar nu este nevoie să ai bani în cont). Ulterior, pot participa doar clienții activi, care efectuează rulaj la pariuri pe www.888sport.ro.

Campania Super 8 se desfășoară în orice weekend în care se joacă fotbal în Premier League, însă printre cele 8 meciuri sunt incluse și evenimente din alte campionate de top ale Europei.

Testează-ți cunoștințele la fotbal, câștigă premii în fiecare săptămână la 888sport și urmărește finala Champions League alături de Dan Petrescu!

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -