Alexandra Badea, sportiva care a reușit după o ambiție prietenească: “M-am ambiționat chiar dacă nu am fost selectată la echipa școlii”

Alexandra Badea, handbalista legitimată la Rapid București, a fost prezentă în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 31 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre juniorat și despre drumul spre succes în lumea handbalului.

,,Dică este o porecla mea din copilărie, pe care mi-a dat-o chiar tatăl meu din cauza celebrului fotbalist Nicolae Dică, de la faza celebră cu ‘Dică, du-te, Dică’. Tatăl meu era microbist, ținea cu Steaua, dar și cu Dinamo pe vremea aia, însă acum este rapidist, așa cum este și restul familiei mele. Porecla a venit din cauză că eram pe contraatac și aveam o viteză foarte mare și mi s-a spus din toată sala ‘Du-te, Dică, du-te’. Porecla acesta a rămas decât în trecut, doar pentru cei care m-au cunoscut la nivel de junioare. Acum sunt Alex pentru toată lumea.

Am început să practic handbalul la vârsta de 11 ani, la prima oră de sport din clasa a cincea, doamna antrenoare Carmen Bobe ne-a pus să jucăm handbal între noi. Țin minte că la sfârșitul acestei ore a selectat mai multe fete pentru Clubul de Handbal 181, pentru care nu fusesem selectată. În drum spre casă, prietena mea mi-a spus că va merge la handbal, iar eu nu fusesem aleasă. M-am ambiționat și chiar dacă nu am fost aleasă am zis că voi veni și eu. De acolo a început totul, a fost o ambiție de a mea. Deși nu am fost aleasă, am intrat într-o competiție cu prietena mea și am mers amândouă. Cred că am avut ambiție și noroc tot timpul”, a spus Alexandra Badea pentru Radio Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -