Răzvan Lucescu: “Am avut posibilitate să merg în campionate mai puternice, dar nu am vrut”

Răzvan Lucesc, antrenorul de la PAOK, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 25 martie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre experiența sa ca antrenor.

,,Când merg la antrenamente mă gândesc că trebuie să fiu foarte bine pregătit în fața echipei, să am capacitatea de-ai motiva, de-ai organiza, de a le transmite o mentalitate de muncă și de luptă, pentru antrenamente și pentru jocuri, pentru mine aceste lucruri sunt naturale. (…)

Tatăl meu este o parte imensă din istoria fotbalului românesc, și pe plan intern, și pe plan internațional a adus o poveste frumoasă a fotbalului românesc, prin tot ceea ce a obținut. El este reprezentantul Școlii Românești de Fotbal. Ca jucător a fost căpitan al echipei naționale, a avut succes, a câștigat. Eu l-am urmat, totuși mult mai departe ca performanțe pe plan intern ca antrenor, dar acolo pe unde am fost, am obținut rezultate pe care până atunci echipele pe care le-am antrenate nu le obținuseră. 

Am avut posibilitatea să merg în campionate mai puternice, chiar și când eram în contract cu PAOK. Sunt un tip care îmi respect contractul, de aceea am avut si o situația prea complicată. Așa a fost și acum 2 ani, când am decis de la o zi la alta, să plec de la PAOK la Al-Hilal FC. Am câștigat ceea ce mi-am dorit, am ajuns la un nivel la care îmi permit să spun ceea ce vreau și să fac”, a spus Răzvan Lucescu pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -