Sorin Răducanu, sigur de victoria în fața lui Răzvan Burleanu: “O să-l spulber!“

Un critic virulent al conducerii lui Răzvan Burleanu și-a anunțat depunerea candidaturii pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF). Până acum, Burleanu a fost singurul candidat.

Răducanu susține că Burleanu este susținut de serviciile secrete (SRI) și de către Vasile Dîncu.

Sorin Răducanu a candidat la șefia FRF și în 2014. I-a avut contracandidați pe Răzvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian și pe Vasile Avram.

Fostul fotbalist și antrenor susține că a refuzat să fie mituit de Burleanu și crede că va reuși victoria de data aceasta.

„Am promis că voi candida de fiecare dată, că mă voi lupta cu acest sistem, încă din 2010. Așa fac și acum. Am fost la sediul FRF și am depus actele de candidatură. Sunt singurul candidat împotriva lui Răzvan Burleanu, acest om susținut de SRI și Vasile Dâncu.

Le-am dat toate actele și domnul Stângaciu de la Juridic mi-a aruncat sub nas un document pe care să-l semnez: că respect deciziile TAS, FIFA, UEFA și alte prostii. Le-am aruncat actul și n-am semnat nimic. Contează că am depus actele. O să-l spulber pe Burleanu!

Răzvan Burleanu a cumpărat pe toată lumea, nu și pe mine. A fost la un pas cu Chivorchian și Pușcaș, dar n-au reușit acum 8 ani. Dacă vine mâine cu 2 milioane de euro la mine la ușă, îi iau la șuturi. Am procese cu ei și de aia nu mă înghit, dar eu am curaj”, a declarat Răducanu, potrivit ProSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -