Ciprian Marica a identificat problema echipei naționale: “Lucrurile nu funcționează. Trăim din amintiri”

Ciprian Marica, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 26 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația în care se află echipa națională de fotbal a României.

,,Susțin echipa națională necondiționat, că lucrurile nu funcționează, asta se vede cu ochiul liber, nu ai cum să spui că lucrurile nu sunt bune, când ele nu sunt. Să știți că asta se datorează faptului că de foarte mulți ani sportul românesc are o problemă, în principal o problemă de finanțare. Lucrurile nu funcționează în sport și nu numai în fotbal.

Noi trăim așa din amintiri și tânjim după ce am fost odată, însă fără să facem nimic și aici mă refer la cei care pot să facă ceva pentru sport. Este dureroasă realitatea și de multe ori poate fi considerată ca o critică”, a spus Ciprian Marica pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -