Probleme financiare la Petrolul Ploiești: “Noi încă supraviețuim. Primăria nu are cum să se implice financiar”

Vivi Răchită, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 26 mai, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre problemele financiare de la Petrolul Ploiești.

,,Noi încă supraviețuim, însă așteptăm cu sufletul la gură data de 6 iunie, data când se va reuni lotul și sperăm ca totul să fie bine. A trecut euforia de când s-a terminat campionatul și semnalele sunt din ce în ce mai negative, dar suntem optimiști.

Primăria nu are cum să se implice financiar, pentru că există datorii la ACS Petrolul 52 și așa cum știți, primăria nu se poate implica, nu se poate asocia, nu poate oferi bani publici unei entități care are datorii către stat, trebuie să fie cu certificatul fiscal pe zero. Singura variantă este să aplicăm pe legea 350/2005, fonduri nerambursabile pe criterii de performanțe, trebuie făcut un dosar, dar acolo banii sunt foarte puțini”, a spus Vivi Răchită la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -