Sever Dron, despre Simona Halep: “Jocul ei a fost analizat de toți și au găsit soluții să o bată. Nu știu dacă mai poate scoate ceva nou”

Simona Halep a fost eliminată surprinzător în turul al doilea la Roland Garros, de Qinwen Zheng, scor 2-6, 6-2, 6-1.

Românca a pierdut 11 din ultimele 12 game-uri și a cerut intervenția medicilor pe teren. Ulterior, la conferința de presă, Halep a declarat că a avut un atac de panică, dar este hotărâtă să meargă mai departe și să încerce să-și îmbunătățească jocul alături de antrenorul Patrick Mouratoglou.

Sever Dron, celebrul antrenor de tenis român stabilit în Franța, a analizat, în direct la Sport Total FM, prestația Simonei Halep din această perioadă. Dron crede că Halep are un joc previzibil, pe care jucătoarele deja au început să-l cunoască, și îi va fi foarte greu să se impună de acum înainte în fața noului val de sportive.

“Din păcate, jocul ei a fost analizat de toți antrenorii și toate jucătoarele și toți au găsit soluții să o bată. Deci o să o aducă în situații în care Simona nu se descurcă. Văd că l-a luat pe Mouratoglou antrenor și împreună vor să facă ceva nou. După părerea mea, ai voie să greșești, dar n-ai voie să nu încerci. Ei încearcă să schimbe, să facă ceva.

Deocamdată are nevoie de această perioadă de acomodare, despre care se vorbește prea mult în media. Trebuie să o lăsăm să lucreze în umbră. Mereu când a lucrat în umbră a scos ceva nou. Nu știu dacă acum se mai poate scoate ceva nou din jocul ei.

Încearcă să schimbe, iar aceste schimbări îi aduc nemulțumire pe teren. Se pare că, pentru prima dată, a fost panicată și nu știa ce s-a întâmplat, dar văd că vrea să meargă înainte după declarațiile ei.

Toate jucătoarele care sunt analizate la lupă, Muguruza, Pliskova, Kerber, sunt din planul al doilea ca să zicem așa, pentru că ele nu au mai schimbat jocul lor și pot să fie bătute sau să piardă cu alte jucătoare care se antrenează și au văzut ce se întâmplă”, a declarat Sever Dron.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -