Petre Grigoraș: “Când antrenam in Liga 1 mi-era și frică să-l privesc în ochi pe Istvan Kovacs”

Petre Grigoraș, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre evoluția lui Istvan Kovacs.

„Lui Istvan Kovacs i-au spus să stea pe margine pentru că este prea bun. Credeți că a ieșit acest scandal fără un sâmbure de adevăr? Eu îl cred pe el în stare de așa ceva pentru că Istvan Kovacs este un arbitru foarte bun, în ultimul timp a crescut enorm ca și valoare, dar vă spun că eu când antrenam la Liga 1, îmi era frică și să ridic ochii din pământ pentru că avea o aroganță dusă până la maxim și te elimina în secunda unu.

Eu nu vorbesc de ultimii 3-4 ani când s-a mai domolit și el, dar știți foarte bine că a apărut extrem de multe zvonuri în care se spunea că vorbea urât cu jucătorii. Este posibil așa ceva, pentru că până la urmă este bine că a ajuns până acolo și i-au intrat și ceva bănuți în buzunar că a participat la Campionatul Mondial, a fost rezervă de vreo șase sau șapte ori, deci până la urmă nu este un lucru rău pentru arbitrajul românesc în principal, a spus Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -