Adrian Iencsi: “Argentina trebuie să câștige Campionatul Mondial. Susțin Argentina de când juca Maradona”

Adrian Iencsi, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre finala Cupei Mondiale dintre Franța și Argentina.

„Eu îmi doresc din totul sufletul să câștige Argentina. Franța este o echipă foarte puternică, au în componență jucători de foarte mare calitate și jucători atletici. Gândiți-vă că la Franța le lipsesc câțiva jucători importanți și cu toate acestea reprezintă o forță în continuare și au toate șansele să câștige această finală.

Eu v-am spus, că îmi doresc ca Argentina să câștige, pentru că sunt fan Argentina de când eram mic copil și juca Maradona. Mi-aș dori să câștige Argentina și pentru Lionel Messi, cel mai bun jucător de planetă să câștige acest Campionat Mondial.

Noi suntem francofoni, dar nu suntem francezi. Noi parcă ne asemănăm cu argentinienii, suntem așa fanatici. Ați văzut prezența argentinienilor pe stadioane, ați văzut felul în care își susțin echipa favorită și felul în care se manifestă, cum strigă, cum cântă și este ceva incredibil. Asta contează foarte mult și cred că foarte mulți români îi apreciază pentru ambiția și mentalitatea lor, a spus Adrian Iencsi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -