Mihai Rotaru, despre plecarea lui Mirel Rădoi: “Principalul motiv îl reprezintă discuțiile din spațiul public. Acolo s-a ales praful”

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre plecarea lui Mirel Rădoi din Bănie, dar și despre numirea unui nou antrenor.

Rotaru spune că interimarul Dragoș Bon are șansa lui, având în vedere seria bună de rezultate înregistrată cu acesta pe bancă, insă problema o reprezintă faptul că acesta nu deține licenșa PRO. Finanțatorul Craiovei vrea ca noul antrenor să fie anunțat în preajma Crăciunului.

“Am avut astăzi o discuție la club și am hotărât că noi suntem vinovați, că nu e normal să schimbi atâția antrenori într-o perioadă așa scurtă și fie suntem vinovați când îi dăm afară, fie când îi alegem. Cert e că problema e la noi.

Ei au plecat neîmpăcați , noi am rămas neliniștiți. Și am rămas pe același etern podium.

Prima dată vine Moș Crăciun iar după, sau chiar înainte, sper să anunțăm noul antrenor. Am avut azi o întâlnire cu Sorin Cârțu, am discutat problema asta, cred că avme o mare parte din vină să nu avem continuitate pe banca tehnică. Avem meciul cu Chindia, ar fi important să iernăm pe podium, ori în locul Rapidului sau al FCSB-ului. Vine cantonamentul, sper ca până pe 23 decembrie să facem anunțul. Dacă nu, până pe 27 să sțim cu cine mergem în continuare, pentru că pe 3 ianuarie plecăm în cantonament.

Dragoș Bon are șansa lui, dar nu are licența PRO și ar trebuie să construim o struțo-cămilă”, a declarat Rotaru.

Unde s-a rupt relația cu Mirel Rădoi

Mihai Rotaru a comentat și demisia lui Mirel Rădoi din funcția de antrenor, afirmând că relația s-a rupt în momentul în care au apărut discuții aprinse în spațiul public referitoare la persoane din conducere.

“Sunt foarte multe motive, dar principalul lucru au fost discuțiile din spațiul public, acolo s-a ales praful. După meciul cu Ocna Mureș, unde noi la pauză am fost egalați, nu s-a făcut nicio schimbare. Am pierdut o calificare, dacă am fi câștigat cu o echipă de Liga 3 de mijlocul clasamentului, aveam locul 1 asigurat. Aveam un culoar fantastic spre finală, puteam juca semifinala acasă cu Mititelu, rămâneam în Craiova.

După care a fost acea ieșire când ne-am tras un glonț în cap, lucrurile mergeau bine, erau ok, dacă băteam Rapidul eram pe locul 2 în acel moment, fără niciun dubiu. Din acel moment s-a rupt totul, asta e părerea mea. A duru înfrângerea cu Mititelu și încă doare”, a explicat Mihai Rotaru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -