Predicțiile redacției Sport Total FM pentru finalele de la Cupa Mondială din Qatar

 te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi!

Pentru finala mică și finala mare, redacția Sport Total FM a pregătit două predicții pentru cele mai așteptate meciuri de la Cupa Mondială din Qatar.

Astfel, la Croația – Maroc am mizat pe X la o Super Cotă de 3.60, iar pentru marea finală dintre Argentina și Franța am ales drept câștigătoare pe Argentina, la o cotă de 2.85.

Cota totală a biletului este de 10.26.

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

Articole Similare

- Advertisement -