Petre Grigoraș: “Franța are 55% șanse să câștige finala CM, dar eu merg cu Argentina până la capăt”

Petre Grigoraș, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre finala Cupei Mondiale dintre Franța și Argentina.

„Sunt foarte mulțumit de Messi, sincer a fost neașteptat pentru că la un moment dat nu am sperat că Argentina va ajunge așa de departe pentru că nu o vedeam atât de puternică, dar iată că acum ne-am înșelată, unde vedeam eu o forță a Braziliei cu jucători fantastici, au plecat și a rămas Argentina și ușor a crescut de la meci la meci, ca intensitate, ca implicare, ca dorință și uite că au reușit că au ajuns într-o finală care era oarecum preconizată la începutul Campionatului Mondial. 

Nu am cum să merg altfel, merg cu Argentina până la capăt. Nu pot să spun că nu-mi place și Franța ca și echipă, dar e clar că voi merge cu Argentina până la final. La un astfel de nivel cred că anumite detalii contează și pe undeva dacă ar fi să le dau o cotă cred că ar fi puțin mai mari șansele la Franța, cam cu 10%, adică un 55% Franța și 45% Argentinei. Aș da un procent mai mare Franței pentru că parcă au o valoare mai mare în lot prin vedetele pe care le au, a spus Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -