Alin Petrache: “Vom juca în cantonament cu echipa Italiei. Aveam nevoie de un meci de pregătire”

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 14 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Sile Constantin, despre plecarea lui Robinson și numirea lui Apjok.

„Din punct de vedere al lucrurilor, cred că astăzi când discutăm avem un alt antrenor și el se numește Eugen Apjok, avem un nou staff instalat, avem jucători de echipă națională care vor prelua foarte multe prerogative. Avem antrenori care au fost în staff-ul trecut și și-au făcut treaba și au rămas pentru a-i învăța pe antrenorii români pe care vrem să-i implementăm în staff și vrem să-i ținem aproape. Eu cred că vom putea merge mai departe!

Avem nouă luni de pregătire acerbă, începem cu luna ianuarie cu un cantonament, unde vom avea un meci parafat împotriva echipei Italiei, un contract pe care îl vom face pentru următoarele 3 sezoane, tocmai ce am discutat cu Federația Internațională de Rugby. Pentru a ne dezvolta avem nevoie de meciuri înainte de fiecare Campionat European și noi căutăm aceste lucruri de câțiva ani de zile, noi am încercat să facem asta în Africa de Sud, dar având în vedere problema finanțării ne-am adresat colegilor noștri din Italia și iată că vom putea face lucrul acesta, a spus Alin Petrache la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -