Ovidiu Herea: ,,Fotbalul a avut o scădere mare. Vă mai amintiți câte echipe se băteau la titlu?”

Ovidiu Herea, fost jucător al Rapid București, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 20 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre vremurile de altădată de la Rapid.

,,Din punctul meu de vedere fotbalul este mai slab. Dacă derulăm un trecut și ne uităm la ce se juca atunci când eram eu pe la Rapid și ce capionate aveam, câte echipe se băteau în campionat, câte echipe mergeau în Europa League și Champions League, pot spune că fotbalul a avut o scădere foarte mare. Vedem în zilele noastre că foarte greu ne mai calificăm în grupele unei grupe Europene.

Foarte greu mai avem un fotbal spectaculos, avem doar două sau trei echipe care se bat la câștigarea campionatului. Pe vremea mea erau vreo șapte echipe care se băteau la titlu: Craiova, Vaslui, Timișoara, Dinamo, Steaua, Rapid și restul. Aveam un fotbal frumos și chiar nu știam când începe campionatul cine îl va câștiga și cine va merge în Europa League”, a spus Ovidiu Herea, la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -