Danuț Lupu: ,,Nea Mircea a ajuns la Rapid datorită mie”

Dănuț Lupu, fostul jucător al Dinamo și Rapid, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 20 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația de la Rapid și Dinamo. 

,,De obicei nu prea mă uit la meciruile de fotbal din România. De obicei mă uit al Dinamo și la campionatele străine. Rapid și Dinamo sunt două echipe la care am evoluat, mă uit și la Rapid, dar nu pot să spun că mă uit la aceeași intensitate la care mă uit la Dinamo. La Rapid mă uit pentru domnul Copos. Nea Mircea a ajuns la Rapid în aceea perioadă datorită mie. Știți care este problema cu fotbalul românesc? Se vorbește doar distructiv și nicidecum constructiv. Ce putea să facă alt antrenor decât a făcut Iosif. 

Iosif a promovat această echipă când nu mai credea în promovare. Să iei tu un loc, foarte bun la ora actuală în campionatul românesc. Au avut o șansă aseară în care trebuiau să câștige, dar eu nu cred că după un meci sau două meciuri poți judeca parcursul unui antrenor”, a spus Dănuț Lupu, la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -