Laszlo Dioszegi: ,,Bergodi este o alegere bună. A adus rezultate pozitive”

Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi OSK, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 20 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația actuală de la Sepsi OSK. 

,,Pana în momentul de față este o alegere bună domnul Bergodi, a adus rezultate pozitive, dar este prea devreme să vorbim despre inspirație, o să vedem cu adevărat peste trei sau patru etape. Eu personal nu mai am încrede în play-off pentru că sunt foarte puține etape. Mai sunt paisprezece etape și după cum am calculat eu ar trebui să câștigăm minim zece etape din paisprezece.

Eu nu mai am încrede că o să mai intrăm în play-off, dar asta nu înseamnă că asta ne va face să renunțăm. Eu nu aș putea să spun asta, deoarece jucătorii nu ar mai putea juca știind că nu vor mai avea șanse. Noi trebuie să fim realiști și să spunem că șansele sunt mici. Cupa României ne interesează foarte mult și să ne clasăm pe locul șapte sau opt, care avem o șansă să intrăm în Cupa Confederației”, a spus Laszlo Dioszegy, la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -