Nicolae Constantin: ,,Am revăzut meciul la televizor, însă pe bancă meciul este mai intens”

Nicolae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 19 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Horațiu Sima și Răzvan Toma, despre Petrolul Ploiești – Concordia Chiajna (1-0).

,,Am revăzut meciul la televizor, însă de pe bancă meciul este mult mai intens și ne consumăm mult mai mult acolo. A fost un meci echilibrat din toate punctele de vedere, cu părți în care noi am controlat jocul, cu părți în care ei au controlat jocul. În astfel de jocuri în care există echilibru, consider că tot timpul o fază fixă poate face diferența, te poate face să câștigi un meci sau te poate face să pierzi meciul. Aseară, din fericire pentru noi o astfel de fază fixă ne-a adus golul, care s-a dovedit a fi golul victoriei și sunt foarte bucuros pentru asta.

S-a jucat cu multă prudență, este adevărat, însă ocaziile au fost puține, și de o parte, și de cealaltă. V-am spus, în astfel de meciuri micile detalii fac diferența. Așa cum vă spuneam și mai devreme, o fază fixă te poate face să câștigi un meci”, a spus Nicolae Constantin la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -