Radu Voina, despre GAȘCA de la FRH: ,,Dl. Boroi și Petrache au început cu telefoane în teritoriu să-i amenințe că le taie finanțările”

Radu Voina, campion mondial și triplu medaliat olimpic, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 18 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre gașca băieților “deștepți” de la FRH.

,,Am înțeles cu exemple că domnul Boroi, secretarul general de la Comitetul Olimpic, care este în aceeași gașcă și cu Dedu, și cu dl. Petrache ș.a.md., știți domnii ăștia, au început telefoanele în teritoriu că îi lasă fără bani, asta este metoda prin care încep deja să o facă. Domnul Boroi care ăsta este scopul dânsului, să dea telefoane prin țară, pe la cluburi amenințând că dacă vor alege pe alt cineva nu îi susține financiar și așa mai departe. Am crezut că aceste vremeuri s-au oprit, însă nu este așa, aceeași gașcă care a dus sportul românesc acolo unde era.

La vremea respectivă după JO de la Tokyo, eu am avut un sentiment de rușine, cu echipa României să participe la deschidere, nu mai zic că și la închidere, cu traininguri de competiție. Am fost categorisiți ca țările amărâte din lumea aceasta. La decorarea de la Cotroceni, dl. Covaliu și dl. Boroi și ceilalți domni, erau îmbrăcați în costume, probabil ale lor, iar sportivi erau în traininguri. Tot timpul România a fost îmbrăcată elegant, printre țările cele mai admirabil.

Este exact ca în orice domeniu, dacă nu produci ceea ce trebuie să produci, cum mai ai curajul să vii să spui că mai ai nevoie să mai vi încă odată? Aici mă refer la dl. Dedu cu conducerea. După două alegeri în care n-au făcut nimic, dar absolut nimic. Mai au nevoie de încă un mandat… Sentimentul acesta al rușinii mai există? Nu mai există…

O să le trimită la club niște chiloți de sport și două mingii, pentru că în provincie săracii nu au cu ce să se antreneze și mai merge, și durează promisiunile”, a spus Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -