Liță Dumitru: ,,Steaua este una singură. FCSB ar trebui să joace în Ghencea”

Liță Dumitru, o legendă a fotbalului românesc, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 19 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre disputa dintre CSA Steaua și FCSB.

,,Parerea mea este că celor de la FCSB ar trebui să li se dea voie să joace în Ghencea, pentru că așa cum știu Steaua, e Steaua, una singură, chiar dacă s-a înființat a doua, o fi și Steaua aia, dar părerea mea este că nu e o chestie bună pentru fotbalul românesc. Am construit stadioane noi: Radid, Giulești și Arcul de Triumf, unde echipele noastre joacă pe la Călărași, Rapid nu are stadion și Chindia la fel.

Multe echipe caută stadioane prin alte părți pe unde ar putea să joace, cu chiaria care se plătește fără nicio problemă. Că e Steaua sau că este Rapidul, n-are importanță, dacă se plătește chiria nu este nicio problemă. Decât să stea în niște stadioane de muzeu și goale, iar fotbaliștii se chinuie pe terenuri proaste. FCSB fiind o echipă de fotbal care în sfârșit are valoare și este printre primele din țară, este și normală să joace pe Ghencea. Plătim chirie sau ce trebuie să plătească. Nu am nicio îndoială, de ce le-au mai construit? Eu dacă îmi construiesc o locuință stau ca să mă uit la ea? O închiriez sau stau eu în ea, a spus Liță Dumitru la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -