Narcis Răducan îi răspunde lui Marin Condescu, care îl acuză că a dus Pandurii în faliment: “M-a întrebat soția unde e diferența de bani”

Fostul oficial de la Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a făcut dezvăluiri surprinzătoare în această seară la Radio Spor Total FM, în emisiunea ,,Fluier Final”,  moderată de realizatorul Narcis Drejan. Condescu a susținut că echipa a ajuns în faliment din cauza lui Narcis Răducan și a lui Edi Iordănescu, după ce aceștia au cerut inițierea procedurii de insolvență în urma unor creanțe.

“Am spus acum pentru că în urma unui efort susținut de către creditori și de membrii asociați, am reușit să recuperăm banii care au fost divisiți în perioada Răducan – Iordănescu, când lucrurile sunt destul de clare.

Marea problemă a acestui club este că după ce știi că jucătorii nu au fost plătiți, acum când exista posibilitate achitării până la 31 martie, când expiră perioada de îndeplinire a planului de organizare față și de jucătorii care au fost trecuți la masa credală fiindcă nu i-ai plătit, tu ceri falimentul clubului. Tu, Răducan Narcis, în 2016, când jucătorii erau neplătiți 6-8 luni de zile, ai încasat numai în luna august și septembrie, cu o lună înainte de a intra în faliment, peste 100 de mii de lei. Acest lucru ne-a arătat o altă față a acestor oameni, care în afară că ar fi trebuit să îți asume responsabilitatea pentru perioada respectivă ne-a făcut să arătăm cum stau de fapt lucrurile la zi, a spus Marin Condescu la Radio Sport Total FM.

Narcis Răducan a răspuns prompt acuzațiilor că ar fi băgat în faliment echipa fanion a orașului Târgu Jiu.

“Cea mai mare problemă a fost că m-a întrebat soția unde e diferența de bani. Auzi, 30.000 de euro, cât are Tănase la FCSB! Serios, trebuie să vorbim și de credibilitatea celui care face aceste acuzații.

Sunt multe semne de întrebare. Dacă vrei, îți spun în premieră, 8.500 de euro era salariul. Nu e un salariu mic, dar era în concordanță cu performanța obținută, locul 3, cupele europene. Existau și multe bonusuri de performanță pe care le-am îndeplinit cu ajutorul lui Edi și al echipei.

Erau la final de sezon, eu nu luam prime de joc. Este exclus și probabil e vorba de lei, nu de euro, un detaliu mic. E vorba de mine, problema nu a fost mare decât în discuțiile cu soția”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -