Ilie Poenaru este cu un picior pe ușă la Gaz Metan Mediaș: “S-a ajuns la limita răbdării din punct de vedere financiar”

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația financiară și sportivă de la Gaz Metan Mediaș.

“Suntem supărați din toate punctele de vedere, pentru că am crezut că lucrurile se vor rezolva în momentul în care am ajuns la Mediaș și atunci, chiar la jumătatea lunii septembrie chiar erau premise foarte bune că lucrurile vor intra în normal, dar se pare că nu a fost așa. Lucrurile au început a lua proporție de la lună la lună și s-a ajuns la limita răbdării asta vorbind din punct de vedere financiar.

Din punct de vedere sportiv, din momentul în care am preluat echipa care era în derivă am reușit să o aduc la un nivel destul de bun, am făcut și câteva rezultate bune, am început să arătăm de la meci la meci mai bine și chiar avem speranțe foarte mari că vom putea construi o echipă  reputabilă după o întărire din această iarnă”, a spus Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -