Narcis Drejan a dat din nou lovitura în SuperSocial cu un bilet cotă 43. Alți 50 de pariori i-au copiat predicțiile și au câștigat

 te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi! Narcis Drejan a câștigat un bilet cu o cotă totală de 43,13.

Prezentatorul emisiunii ,,Fluier Final” a bifat un nou bilet verde, jucând meciuri din mai multe ligi europene, cât Cupa Mondială s-a bucurat de zilele de pauză.

Cu 50 de lei mizați, Narcis Drejan a câștigat 2.264,59 lei, alături de un Superbonus de 5%.

50 de alți pariori au decis să copieze biletul și au câștigat la finalul zilei.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de Narcis Drejan.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simpul! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -