Ion Crăciunescu: “Arbitrii de la CM mi s-au părut slăbuți. Kovacs are 3 clase peste ei. Cine îi trage pe cei de la FIFA la răspundere?”

Istvan Kovacs a fost prezent la Cupa Mondială din Qatar alături de tușierii Vasile Marinescu și Marius Artene, însă nu au fost delegați să arbitreze nicio partidă. Centralul român a fost rezervă la nu mai puțin de 8 partide, lucru ce a stârnit controverse.

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, spune că Istvan Kovacs are 3 clase peste ceilalți arbitri prezenți în Qatar și că ar fi meritat să fie delegat de Pierluigi Collina, pe care nu-l va trage nimeni la răspundere, în opinia acestuia.

„Arbitrii mi s-au părut slăbuți. Parcă nu arată a arbitri de Campionat Mondial. Păi, Istvan Kovacs are 3 clase peste ei! Doar că a avut statutul de arbitru de rezervă.

Ce mai e normal, când ei (n.r. FIFA) fac legile cum vor? Cine îi trage la răspundere? Cine îi trage pe Collina și Infantino la răspundere?

Au adus arbitri de peste tot. Istvan Kovacs este cu 3 clase peste ei, chiar și peste italieni, deși cred în școala italiană de arbitraj, este una puternică.

Dar la ce am văzut la Campionatul ăsta Mondial… nu am zis despre niciunul: «Mamă, ce bun». Să stai 8 meciuri să schimbi jucătorii… asta putea să facă și un impiegat de mișcare.

A luat bani, dar putea primi orice sumă din lume, el ar fi preferat să meargă acolo să arbitreze”, a declarat Crăciunescu, la DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -