Mircea Bornescu, despre portarul Sorin Mogoșanu: ,,Dacă nu era Mogo în poartă, Craiova se întorcea fără niciun punct”

Mircea Bornescu, fost team managaer al FC U Craiova, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 2 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre portarul minune al Craiovei, Sorin Mogoșanu.

,,Mogoșanu a făcut o partidă foarte bună, a dat siguranță, a avut foarte mare încredere în el și a dat foarte multă încredere coechipierilor. Probabil că dacă nu era Mogo în poartă, Craiova se întorcea fără niciun punct din deplasarea lui Rapid.

Mogoșanu este un băiat foarte muncitor, un băiat profesionist și cred că este din punctul meu de vedere un portar foarte bun la nivelul Ligii 1. Este un portar care muncește foarte mult la antrenamente, este genul de jucător care indiferent dacă joacă sau nu, el are aceeași prestație la antrenament. Mai sunt jucători care strâmbă din nas când nu sunt băgați în primul 11, însă el este același jucător, chiar dacă este în primul 11 sau nu, este același jucător profesionist”, a spus Mircea Bornescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -