Mihai Stoichiță: “Este un meci extrem de dificil cu Moldova, dar sper să câștigăm”

Mihai Stoichiță, directorul comisiei tehnice a FRF, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 19 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre meciul Moldova – România.

,,La Chișinău vremea este mult mai proastă ca la București, dar chiar acum la antrenament terenul este excepțional. Am înțeles că mâine o să plouă și probabil să se transforme și în ninsoare, așa este preconizat. Îmi este frică să nu se strice vremea, dar mă rog, s-ar putea să avem noroc și să nu fie chiar așa rău.

Eu cred că Edi și-a folosit această perioadă pentru a testa anumiți jucători mai ales pentru că mulți nu au putut să vină la echipa națională și nu este un secret să spui că nu au fost lăsați de la cluburi pentru că nu este perioada. Este un precedent de a vedea și alți jucători care ar putea să facă parte din lotul echipei naționale. Cred că acesta este realul câștig al acestor două partide. Este o simbolistică a partidei de mâine, este pentru prima dată în istorie acest meci în Moldova între cele două selecționate. 

Cred că va fi un meci extrem de dificil, pentru că mulți dintre titularii Moldovei se regăsesc în campionatul României și vor să arate că sunt la nivelul României. Vă dați seama că meciul nu va fi ușor, vă dați seama că eu pun multe lucruri în balanță. Sper să câștigăm mâine, ca să nu rămânem cu amintirea meciului cu Slovenia, care am avut ghinion într-adevăr, dar mi-ar fi plăcut mult mai mult să câștigăm, chiar dacă am jucat mai bine în a doua repriză și am avut chiar pentru mine momente plăcut să văd că jucători foarte tineri pot să joace un fotbal foarte bune. Sper ca mâine seară să avem un joc bun și să câștigăm, pentru ca la anul să fim stăpâni pe rezultat. Sperăm ca selecționerul să aleagă jucătorii care vor ajuta echipa să ducă la un rezultat bun cu mult mai multă ușurință”, a spus Mihai Stoichiță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -