Viorel Mazilu: “Arbitrii nu au ce să caute pe teren cu foarte multe greșeli într-un meci”

Viorel Mazilu, secretarul general al Federației Române de Handbal, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 19 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Dragoș Borchină, despre arbitrajele de la Campionatul European de Handbal Feminin.

,,Supărări sunt, vă dați seama că am avut un obiectiv clar, dar trebuie să tragem linie și să vedem de acum încolo mai departe, aici este supărarea, dar în rest trebuie să construim că de aceea am ajuns aici. 

Eu zic că se putea mai mult, am avut și puțină șansă, am avut și o echipă unită, dar dacă mă întrebi pe mine nu mă așteptam să ajungem acolo, am fost la un pas de a produce o surpriză imensă, puteam să ne legăm de ea. Nu a fost să fie, iar acum trebuie să vedem ce avem de făcut. 

În meciul cu Olanda a fost un arbitraj clar împotriva noastră, s-au văzut clar cele 17 greșeli împotriva României și doar 3 împotriva Olandei, în rest la Muntenegru nu prea a fost să fie așa. Răspunsul oficial pentru greșelile de arbitraj a la meciul cu Olanda este de 16 greșeli la România, iar 14 la Olanda. Într-adevăr a fost faza aceea ciudată la sfârșit care nu are ce să caute la un Campionat European. O manieră în arbitraj de genul acest a nu are ce să caute, să greșești peste 30 este deja enorm, dar asta este EHF-ul. Ce să facem, doar nu-i putem trage la răspundere…”, a spus Viorel Mazilu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -