Daniel Pancu: “E favorabilă programarea Cupei Mondiale iarna. Va fi spectaculos, se va marca poate cel mai mult din istorie”

Daniel Pancu, selecționerul naționalei României U20, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre Cupa Mondială din Qatar și a făcut o scurtă analiză a turneului, numind două favorite clare: Brazilia și Argentina.

Fostul jucător al Rapidului crede că programarea competiției în perioada noiembrie-decembrie, una atipică, îi va avantaja pe jucători, care se află în prim sezon, iar asta va face ca turneul să aibă multe goluri.

“E doar primul joc, văd o diferență clară de valoare între cele 2 echipe. Ecuador echipa clar mai bună, echipa gazdă nu știu cum s-o cataloghez. Condițiile sunt foarte bune, instalații de aer condiționat, nu e căldură, temperatura e ideală. Jucătorii ar trebui să fie în formă maximă în aceste momente, cred că va fi un campionat spectaculos și în care se va marca poate cel mai mult din istorie.

E favorabilă programarea în noiembrie-decembrie, cu siguranță, nu mai avem parte de jucători sleiți după campionate intense, mă refer aici la cei din primele 5 campionate din Europna, care joacă până târziu în competițiile europene. Au un ritm infernal, deci nu se mai pune problema de jucători obosiți la acest mondial.

Dacă ar fi fost temperatura de afară și în stadioane, cu siguranță sud-americanii ar fi avut un plus, dar așa îi văd de la egal la egal pe toți. Cred că o echipă din Africa va fi în semifinale.

Brazilienii au un antrenor foarte bun, dacă e să mă întrebați pe mine, văd Brazilia și Argentina între favorite, deși am înțeles că-s pe același culoare, se întâlneasc în sfeturi sau semifinale dacă trec de grupe”, a declarat Daniel Pancu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -