Viorel Moldovan, despre amicalul cu Slovenia: “Încerc să nu fiu răutăcios, dar am jucat jalnic în prima repriză”

Viorel Moldovan a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre evoluția României în amicalul cu Slovenia, primul al lunii noiembrie, încheiat cu victoria slovenilor, 2-1.

Fostul atacant al naționalei crede că naționala s-a prezentat jalnic, mai ales în prima parte a reprizei, dar a subliniat și aspectele pozitive ale acestui test și a remarcat câțiva jucători: Horațiu Moldovan, Olimpiu Moruțan sau Cristi Manea.

“Am văzut meciul cu Slovenia, în prima repriză, să nu fiu răutăcios, încerc să-mi găsesc cuvintele potrivite, am jucat jalnic. Slovenia a controlat toată prima parte, au început excelent slovenii, încă din startul meciului au avut o ocazie incredibilă, după gafa lui Vătăjelu. Am avut portar foarte bun aseară, un debutant, Moldovan de la Rapid, care a intervenit senzațional atunci când a putut și a reușit să diminueze proporțiile scorului până la pauză. Aș zice că acel 2-0 de la pauză era normal.

În partea a doua ne-am trezit și am avut o reacție pozitivă, interesantă. Dar nu-mi explic și nu înțeleg de ce am arătat atât de bine în repriza a doua, la ce primă parte am făcut. Am reușit să revenim pe tabela de marcaj și nu a lipsit mult să egalăm, am avut ocazii, cred că schimbările au fost foarte bun, de altfel vreau să remarc intrarea lui Moruțan, care a venit în min 49 cu un șut excelent, dar a intervenit marele Oblak. Și golul nostru a venit după o acțiune interesantă a lui Manea pe dreapta, în minutul 63, iar Drăguș a marcat superb”, a declarat Viorel Moldovan.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -