Eugen Neagoe a trecut peste incidentul cu Marius Croitoru: “Nici nu vreau să intru în subiect. Eu ca jucător și antrenor am respectat întotdeauna valorile”

Eugen Neagoe și Marius Croitoru au avut o dispută aprinsă la finalul meciului dintre U Cluj și FC Argeș, încheiat la egalitate, scor 1-1, însă antrenorul clujenilor spune că a trecut peste incident.

În direct la Sport Total FM, Eugen Neagoe spune că el a respectat întotdeauna valorile, fie ca jucător, fie ca antrenor, și consideră că episodul cu Marius Croitoru este unul închis.

În plus, tehnicianul a oferit detalii despre parcursul echipei, pauza competițională, dar și planurile de transfer ale echipei din această iarnă.

“Nici nu vreau să intru în subiectul cu Croitoru, pentru mine e încheiat totul. Am fost un jucător și un antrenor care am respectat întotdeauna valorile, am respectat antrenorii cu care am lucrat, chiar dacă n-am fost nici eu cel mai linștit jucător, pentru că și eu am avut greșelile mele. Dar asta e, am trecut peste și chiar nu vreau să discut prea mult.

Imi pare rău că n-am câștigat ultimul joc, pentru că am meritat, am făcut un joc foarte bun, am avut foarte multe ocazii, chiar din minutul 1, de 2 ori am lovit bara, dar ăsta e fotbalul, de asta e frumos. Dar i-am felicitat pe băieți, au avut o atitudine formidabilă și i-am dominat la toate capitolele pe cei de la Argeș. Am pierdut 2 puncte.

Pentru noi e binevenită pauza, aveam probleme de sănătate la unii jucători. Romeo, Eli Fernandes, mici probleme a avut și Ovidiu Bic, Ispas. Acum, cred că toți vor fi bine, vor fi apți și vom putea să mergem la Ploiești cu tot lotul valid. Împotriva Argeșului am avut 19 jucători, n-am avut 20 pe foaie.

Dar nu avem de ce să ne plângem, nu căutăm scuze. Cei care au fost valizi și-au făcut treaba și au încercat pe cât posibil. Încă nu sunt mulțumit, cred că meritam mai multe puncte, sa fim mai sus în clasament, mă gândesc la meciurile cu FCU, cu Argeș, cu Voluntari, cu Botoșani, unde am pierdut puncte mari, am reușit sa facem doar egaluri, deși cred eu că meritam să câștigăm. Trebuia să avem 6 puncte în plus. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fim conștienți că putem mai mult și atunci lucurile se vor îmbunătați semnificativ. Se vede un progres, ținând cont de unde am luat echipa asta, am urcat-o câteva locuri. Dacă îmi aduc aminte, FCU și UTA aveau 5 puncte când am preluat echipa asta, acum suntem peste ele în clasament”, a declarat Neagoe.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -