Mihai Stoichiță: “Elveția este prima favorită în urma rezultatelor. Noi ne batem cu restul pentru locul 2”

Mihai Stoichiță, directorul comisie tehnice a FRF, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Wekeend” din 9 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Florin Chivulete, despre șansele naționalei în grupă.

,,Eu cred că este o grupă la nivelul la care suntem noi acum. Prima favorită este Elveția în urma rezultatelor și parcurselor din ultima vreme, după care urmăm noi și celelalte echipe care luptăm pentru locul 2, asta este foarte clar.

Cred că echipa națională are capacitatea și sunt sigur că se va califica la acest campionat european. În primul rând trebuie să-ți faci punctele cu echipe care pot fi socotite puțin mai jos decât România, ca tradiției și imagine, toate cele care se adună în întărirea unui club de fotbal.

Cred că aici trebuie să fim foarte atenți, bonusurile fiind echipa Elveției și să zic că te bați cu Israelul, și Kosovo este o echipă foarte bună de asemenea, aici trebuie să fim atenți și să câștigăm tot ce putem câștiga, iar cu Elveția este bonus. Belarus și Andorra sunt accesibile.  

Este foarte important cum debutezi și în funcție de programul competițional, noi vorbim acum, dar programul este foarte important cum va fi el definitivat.

Este o chestie care va trebui pusă la punct. Mie mi-ar conveni să avem un meci de încălzire cu o echipă mai slab cotată, iar apoi să fie un meci cu o altfel de încărcătură.

Trebuie să fim atenți să nu pierdem ce nu trebuie să pierdem și să câștigăm tot ce trebuie să câștigăm”, a spus Mihai Stoichiță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -