Narcis Drejan a dat lovitura pe SuperSocial! Alți jucători i-au copiat biletul și sunt fericiți!

te cheamă să te alături pe Superbet, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi! Narcis Drejan a câștigat un bilet cu o cotă totală de 47,01.

Prezentatorul emisiunii ,,Fluier Final”, a rupt topurile duminică seară, după încheierea partidei dintre Royale Union SG și Cercle Brugge. Drejan a pariat 1 și 2 solist, iar pronosticurile sale s-au concretizat. La finalul zilei prezentatorul a câștigat suma de 7.000 de lei, cu doar 150 de lei pariați.

Mai mulți jucători au copiat biletul câștigător al lui Narcis Drejan

“Dacă îmi urmăriți contul de SuperSocial veți vedea că în ultima vreme am pierdut la un singur meci sau obiectiv. De exemplu, săptămâna trecută, dacă ar fi marcat Mbappe în Champions League, mai adăugam vreo 7.000 de lei. Știu că mulți au copiat acel bilet. Cum m-am gândit acum? Simplu, că Union Berlin va câștiga categoric, nu aveam nicio emoție, pentru că Stuttgart e dezastruoasă sezonul ăsta, iar emulația din jurul echipei berlineze este fantastică. Apoi, mergem la Lille – Lens. Lens, neînvinsă, Lille constantă acasă și serioasă. E, totuși, o echipă învățată cu presiunea. Și gândiți-vă că ieșiseră toate, iar arbitrul a dat 8 minute de prelungire, însă nu mai erau emoții, tot Lille controla jocul! Cum spun eu, urmăriți-mă în SuperSocial, să-i facem pe români miliardari. Glumesc, pariați sincer și responsabil! Nu pariați ca mine, pe Leeds, că sufletul e subiectiv!”, spune Narcis Drejan, prezentatorul emisiunii Fluier Final.

Pontul săptămânii pentru ascultătorii Radio Sport Total FM

Echipa Sport Total FM a decis să ne ofere în acestă săptămână un bilet cu o cotă totală de 40,24.

Fiorentina – Lazio(1), Elche – Mallorca(2), AC Milan – Chelsea(2), Celtic – RB Leipzig(2), PSV Eindhoven – Zurich(1)

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simpul! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -