Mihai Simion, fericit după ce CSO Voluntari a devenit campioană la volei feminin: “Am simțit că putem da lovitura!”

Mihai Simion, directorul executiv de la CSO Voluntari, a fost invitatul lui Răzvan Toma și Horațiu Sima la emisiunea “Trafic Sport”.

Echipa feminină de volei a CSO Voluntari a devenit campioană a României, iar Simion a oferit toate detaliile despre performanța remarcabilă.

“A fost nevoie de foarte foarte multă muncă, care n-a început în acest sezon. Am avut un proiect pe termen mediu și lung, încă de când am ajuns în prima divizie. Am vrut să creștem frumos, natural, s-o luăm pas cu pas și să facem lucrurile așa cum trebuie. Să fim un club sănătos.

Anul acesta am simțit că putem da lovitura, deși a fost un sezon foarte dificil. Au fost nevoie de mai multe schimbări, inclusiv pe banca tehnică. Au fost multe discuții. Dar cel mai important este că s-a terminat cu bine. Iar eu zic că în play-off, cel puțin în ultimele două luni, am arătat cel mai bun volei din țară. Dovada este că n-am pierdut niciun meci în play-off.”, a spus Mihai Simion, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -