Victor Becali era sigur că FCSB va câștiga titlul: “Au dominat campionatul cap coadă!”. Ce a spus despre transferul lui Coman

Victor Becali a fost invitat la emisiunea “Fluier final”, unde a vorbit despre campioana FCSB, Florinel Coman, EURO și multe alte subiecte tari din fotbalul românesc.

Impresarul a felicitat FCSB-ul pentru titlul cucerit. Becali spune că roș-albaștrii n-au avut adversar în acest sezon, iar titlul era numai o chestiune de timp.

Cât despre transferul lui Florinel Coman în Qatar, Victor Becali nu este sută la sută sigur că se va realiza:

“Au dominat campionatul cap coadă. N-au avut emoții. Poate doar atunci după înfrângerea cu Rapid. Dar în rest, tot campionatul, n-au avut probleme. Merită toate felicitările toată lumea.

Florinel Coman încă nu e plecat. Toată lumea spune că va pleca, dar nu știu dacă va pleca. Din ce am văzut și din declarațiile lui Gigi, el nu dă jucătorul în rate. Există o clauză eliberatorie, de 5 milioane de euro. Dacă cei din Qatar vor plăti clauza, nu va mai fi nevoie de acordul FCSB-ului. 

Florinel a făcut un campionat foarte bun, a marcat foarte multe goluri. Cred că a fost cel mai bun sezon al lui. Se vede, arată altfel și fizic și psihic. Este alt jucător.”, a spus Victor Becali, la Sport Total FM.

Victor Becali a vorbit și despre echipa națională. Agentul speră la un Campionat European bun din partea tricolorilor:

“Poate dă Dumnezeu și facem o figură frumoasă la EURO. Ar fi bine pentru toată lumea. Premisele ar fi pentru un campionat mai bun. Depinde ce facem și prin cupele europene. Deocamdată știm că este FCSB-ul.”, a mai adăugat impresarul.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -