Jurnalistul Adi Marica, toate detaliile după ce nou-promovata Corona Brașov a devenit în premieră campioană națională la volei masculin: “A fost o atmosferă senzațională”

Corona Brașov a cucerit, în premieră, titlul de campioană a României la volei masculin. Formația brașoveană a învins în finală Arcada Galați, cu scorul general de 3-1.

În partida decisivă, disputată la Brașov, Corona s-a impus cu scorul de 3-1 la seturi, după 24-26, 25-21, 25-21, 25-19.

În primele trei partide ale finalei, Corona a câştigat cu 3-2, apoi a pierdut cu 0-3 la Galaţi, iar în al treilea meci, pe teren propriu, s-a impus cu 3-0.

Jurnalistul Adi Marica, din Brașov, a vorbit la emisiunea “Execuții matinale” despre performanța fantastică reușită de Corona, atmosfera din timpul finalei și viitorul echipei care a promovat în prima ligă la începutul sezonului.

“Ieri, la meciul de volei, au fost foarte mulți suporteri de la hochei care au venit la sală. Au fost și de la handbal, și de la fotbal, și de la baschet. Chiar am văzut din toate categoriile de suporteri, iar atmosfera a fost senzațională.

8-9 milioane de euro este bugetul aprobat. Din ce am auzit, salariile de la hochei, volei si handbal sunt de 7-8.000 de euro. La volei, cred că bugetul Coronei a fost de locul 5 în acest sezon.

Din ce spun cei de la Primăria Brașov sala polivalentă va fi gata la finalul anului viitor. Deci în toamna anului 2025. Lucrările au avansat, dar mai e de lucru. Sala va fi de aproape 11.000 de locuri.”, a spus Adi Marica, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -