Constantin Schumacher, încrezător că CS Mioveni va primi licența pentru SuperLiga: “Am înțeles că toate lucrurile sunt ok”

Constantin Schumacher a vorbit, la emisiunea “Execuții matinale”, despre situația actuală de la CS Mioveni.

Formația argeșeană așteaptă să primească licența pentru SuperLiga din partea Comisiei de Licențiere a FRF.

Mioveni se află pe locul 6 în Play-Off-ul Ligii a 2-a, loc care duce la baraj deoarece Corvinul Hunedoara și Șelimbăr, formațiile de pe locurile 2 și 3, nu au drept de promovare.

Dar nici CS Mioveni nu este sigură că va obține licența. Clubul nu își rezolvase criteriile financiare obligatorii până la data de 31 decembrie 2023 și nu a introdus o parte dintre documente în platforma FRF până la 31 martie, așa cum prevede regulamentul.

Cu toate acestea, Schumacher este optimist că CS Mioveni va primi, în cele din urmă, dreptul să meargă la barajul de promovare:

“Din interiorul clubului, am înțeles că toate lucrurile sunt ok. Am vorbit cu președintele. Urmează să mă întânesc iar cu el. Din ce am înțeles, toate lucrurile sunt ok. Nu cred că sunt probleme. Au rezolvat cu actele. Știu ce înseamnă lucrurile astea cu licențierea. “, a spus Constantin Schumacher, la Sport Total FM.

Schumacher a vorbit și despre un eventual baraj pe care echipa sa îl va juca împotriva unei formații din SuperLiga:

“Este diferență între Liga 1 și Liga a 2-a. Se vede lucrul ăsta și este absolut normal. Sunt echipe cu bugete mult mai mari. Dar știți cum e la baraj. Sunt două meciuri, iar în ultimii doi ani, echipele din Liga a 2-a au reușit să promoveze. Fiecare avem șansa noastră. Până atunci mai avem 4 meciuri și vom încerca să urcăm pe primele două locuri. Nu e ușor.”, a mai adăugat antrenorul lui CS Mioveni.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -