Laszlo Dioszegi anunță 6 transferuri la Sepsi: “Pregătim sezonul viitor!”

Laszlo Dioszegi a început deja pregătirile pentru sezonul viitor din SuperLiga. Finanțatorul lui Sepsi a anunțat, în direct la emisiunea “Execuții matinale”, că va realiza 5-6 transferuri în vară, pentru a întări lotul.

Dioszegi își dorește ca sezonul următor să se claseze pe o poziție mai bună decât în stagiunea curentă. La ora actuală, Sepsi se află pe ultimul loc în Play-Off, cu 4 etape rămase de disputat.

De asemenea, patronul formației din Sf. Gheorghe a vorbit și despre viitorul antrenorului Bernd Storck. 

“Încercăm să pregătim sezonul viitor. Timpul ne presează întotdeauna, dar asta nu înseamnă că neglijăm prezentul. Bernd Storck va continua. Vom mai aduce 5-6 jucători. Nu putem să ne așteptăm la niște nume foarte grele fiindcă nu ne permite bugetul.

Dar vrem să aducem 5-6 jucători dornici de afirmare, cu care poate vom reuși să ne clasăm pe un loc mai bun decât anul ăsta. Nu a fost nimic adevărat cu Albu, n-am discutat absolut deloc cu el.”, a spus Laszlo Dioszegi, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -