Bianca Ghelber, interviu special după calificarea la Jocurile Olimpice: “Viitorul sună bine!”

Bianca Ghelber a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, la aruncarea cu ciocanul. Va fi a 4-a apariție a campioanei României la Olimpiadă.

Atleta de 33 de ani a fost invitată telefonic la emisiunea “Trafic Sport”, moderată de Răzvan Toma și Horațiu Sima, unde a vorbit despre performanța extraordinară pe care a bifat-o.

Ghelber a îndeplinit baremul olimpic în cadrul unui concurs desfășurat în Kenya și și-a asigurat “biletele” pentru Paris.

“Concurența mă ajută tot timpul să fiu mai bună. Am fost 9 concurente din 9 țări diferite. A fost un concurs foarte frumos. A fost a 3-a oară când merg în Kenya. Africa îmi dă o stare foarte bună, pozitivă. Am prins o zi favorabilă și am putut să fac acest barem pe care mi l-am dorit din tot sufletul.

N-am avut emoții. Sincer, aceste concursuri, grand prix-uri cum le spunem noi, sunt mult mai relaxante. Noi ne cunoaștem între noi ca sportive, mai vorbim, mai râdem, e foarte relaxant și frumos. Și poate și lucrul ăsta mă ajută să fiu mai liniștită și să fac tehnica cât mai bine.

Întotdeauna, la fiecare aruncare, mă concentrez să fac tehnica. Trebuie să fie cât mai perfectă, ca aruncarea să fie cât mai bună. În acest moment, stau foarte bine. Pentru început de sezon, e excelent. Viitorul sună bine.”, a spus Bianca Ghelber, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -