România a câștigat aurul și argintul la Campionatul Mondial de dans sportiv! Dorel Bagiu: “Un rezultat extraordinar!”

România a devenit campioană mondială la dans sportiv. Țara noastră a cucerit atât medalia de aur, cât și argintul la turneul desfășurat la Wuhan, în China.

Perechea Butnaru Luca Teodor – Bidica Julia Denisa a câștigat aurul la Campionatul Mondial, secțiunea standard, categoria sub 21 de ani.

Cei doi sportivi sunt legitimați la Clubul Sportiv Pas în Doi București, iar în acest an și-au trecut în vitrină și titlul de campioni europeni, în luna martie.

A doua treaptă a podiumului de la Campionatul Mondial a fost ocupată de alți doi români – Clit Șerban Constantin – Aurora Gioncada, legitimați la Clubul Sportiv Dinamo București, care sunt și vicecampioni europeni în 2024.

În direct la emisiunea “Trafic Sport”, moderată de Răzvan Toma și Horațiu Sima, Dorel Bagiu, președintele mass-media al Federației Române de Dans Sportiv, a vorbit despre performanțele extraordinare ale României la competițiile majore din acest an.

“Am avut un rezultat extraordinar în acest weekend, la dans sportiv, secțiunea standard, sub 21 de ani. România s-a clasat pe locul 1 și locul 2 la Campionatul Mondial din Wuhan.

Este pentru prima dată când reușim o asemenea performanță. Este cea mai bună poziționare posibilă la un Campionat Mondial.

Pe 30 martie s-a desfășurat și Campionatul European, la care aceleași perechi au obținut exact aceleași locuri – locul 1 și 2.”, a spus Dorel Bagiu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -