Mihai Rusu, comentariu înainte de lovitura de începere de la Germania – România

Mihai Rusu, corespondentul Sport Total FM, a intervenit în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 8 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul Germania – România.

,,Cu o oră înaintea partidei de la Hamburg, Germania – România, unde avem prima modificare față de lotul german anunțat inițial. Portarul Manuel Neuer a  nu va putea juca datorită unei accidentări mai vechi și a fost înlocuit cu portarul Barcelonoie, Marc-André ter Stegen, aceasta este noutatea de ultimă oră.

După o perioadă de 4 zile și jumătate petrecute la Hamburg, unde s-au antrenat, câte două ședințe de antrenamente pe zi, foarte intensive și foarte puternice, mult angajament psihic și fizic, dar și multe scheme tehnico-tactice, în așa fel încât Hans-Dieter Flick a anunțat că încheie ciclul și renunță la antrenamentul de joi, pentru că băieții au lucrat foarte foarte tare.

Publicația Biblia Fotbalului German, a și publicat declarația lui Mirel Rădoi, care a spus că românii merg în Germania să ia un punct sau trei. Îți dai seama că la ultimele discuții de astăzi, le-a spus că: ‘bă băieți, vă dau aia 7 goluri, vă rup ăia în poartă’. Mirel Rădoi, a făcut foarte bine, deoarece a mai dat o injecție de optimism să le mai dea încredere”, a spus Mihai Rusu la Radio Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -