Germania – România 2-1. Muller înscrie golul decisiv

Min. 81: Gol Germania. Kimmich centrează din corner, mingea e deviată de Goretzka până la Muller, care înscrie.

Min. 80: Ocazie România. Maxim îi pasează lui Stanciu, care șutează pe lângă poartă.

Min. 52: Gol Germania. Reus îi așează mingea lui Gnabry, care egalează cu un șut din afara careului, la care Niță nu are ce face.


Min. 41: Ocazie România. Pușcaș e lansat perfect pe stânga, încearcă să treacă de Rudiger și șutează din câțiva metri, dar mingea e deviată de același Rudiger și e reținută de portar. Însă s-a arătat offside. Fază bună făcută de Pușcaș.

Min. 35: Ocazie Germania. Kimmich pasează perfect pentru Gnabry, care trage direct pe poartă, dar Niță de repliază în ultimul moment și reține.

Min. 9: Gol România! Acţiunea individuală excepţională din partea lui Ianis Hagi se termină cu un şut din zona de pedeapsă. El trimite mingea precis în colţul stâng de jos şi schimbă scorul la 0:1. Marc-Andre ter Stegen a fost neputincios.

Min. 5: Arbitrul Cakir a dictat inițial penalty pentru nemți, după un duel între Werner și Burcă. Decizie greșită, reparată apoi cu intervenția VAR.

Min. 4: Ocazie România. Stanciu pasează în careu, pentru Mihăilă, dar șutul său este în blocajul lui blocat de Sule. Însă arbitrul a fluierat offside.

Min. 1: Începe meciul.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -