Mirel Rădoi supărat după eșecul cu Germania: „Îmi e greu să trec peste asta!”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, spune că nu ar fi fost supărat dacă România primea al doilea gol dintr-un atac. Rădoi speră că tricolorii se vor mobiliza din punct de vedere mental în meciul de lui, cu Armenia:

,,Nu aș fi fost supărat dacă golul de 2-1 venea dintr-un atac, dintr-o combinație. Dar așa am luat gol din fază fixă, dintr-un moment static, într-un moment în care trebuia să fim precauți.  Ca determinare nu cred că le putem reproșa ceva jucătorilor.

Nu știu dacă este cel mai bun meci de când sunt aici, pentru că am pierdut. Le-am spus jucătorilor că este păcat pentru efortul pe care l-au făcut, să pierdem dintr-o fază fixă. Urmează trei finale, unde depindem de noi. Aici s-ar putea să avem o problemă, trebuie să vedem cum îi vom recupera pe jucători din punct de vedere mental.

Golul lui Ianis a fost frumos, așteptam să vedem un astfel de gol. Ianis poate să creeze astfel de faze. Avem trei finale acum, dacă le câștigăm o să terminăm pe locul 2. Băieții meritau un punct în seara asta”, a spus Mirel Rădoi, pentru ProTV.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -