Marius Măldărășanu, bucuros după ce a “spulberat” Mioveniul: ”Am început cu dreptul. O victorie la care mulți nu se așteptau”

Marius Măldărășanu, antenorul de la FC Hermannstadt, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Viorel Grigoroiu, despre duelul contra celor de la Mioveni.

,,Mă bucur că am începuit cu dreptul. O victorie la care mulți nu se așteptau pentru că ne văd ca o nou-promovată deja cu sabia deasupra capului, dar este fotbal și vedeți că fotbalul este foarte echilibrat, a fost și Liga 1 anul trecut, iar acum Superliga, din punctul meu de vedere va fi la fel de echilibrată cu rezultate neașteptate poate în multe partide.

Mulți au privit că avem un program ușor că jucăm cu Mioveniul, dar o să vedem pe parcurs câte echipe vor câștiga cu Mioveniul contra scorului de 3 la 0. Trebuie să recunoaștem că am făcut un joc bun, dar am avut și șansa, am dat gol când a trebuit”, a spus Marius Măldărășanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -