Marius Burcă este dezamăgit de Metaloglobus: “Meritam să fim în primele 6 clasate. Acum ne vom bate în play-out”

Marius Burcă, președintele FC Metaloglobus și membru în Comitetului Executiv al FRF, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 7 martie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Horațiu Sima, despre

,,Se pare că echipa a rezistat foarte bine. După cum prea bine știți, noi nu am mai fost în Antalya, dar pur și simplu matematic aveam șanse foarte mici. Am decis să facem cantonamentul pe plan local.

În ceea ce privește meciul de la Brașov, seara am fost să vedem terenul de joc și era impecabil, însă ce să vezi, în 30 de minute a început o ninsoare cu fulgi mari, iar până dimineață era undeva spre 30 de cm. Oamenii s-au mobilizat rapid, iar scorul a fost pozitiv, însă nu ne-a ajutat să ne clasăm în primele 6 echipe din clasament.

Chiar meritam prin omogenitate și prin disciplină să ne clasăm în primele 6 echipe, însă am călcat de două ori strâmb acasă cu Unirea Constanța și respectiv Ripensia Timișoara, iar acest puncte au contat enorm de mult.

Dacă intrăm în primele 6, bineînțeles că nu aveam nicio șansă în primele 4, pentru că știm unde ne este locul. Acum va fi ceva mai greu, play-out-ul se va împărți în două greu, iar după părerea mea, în grupa A va fi ceva mai greu”, a spus Marius Burcă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -