Marco Dulca: ,,Dinamo este un adversar mai greu decât Rapid!”

Marco Dulca, mijlocașul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații la “cald” după fluier final al arbitrului, de la partida Dinamo – Chindia Târgoviște (1-0). Acest a susținut că Dinamo este un adversar puternic și are un potențial, chiar dacă este ultima clasată în campionat.

,,Chiar dacă Dinamo este ultima clasată, aceasta rămâne o echipă puternică, o echipă cu tradiție, care eu cred că începând de de astăzi se va ridica. A fost un meci greu, pe un teren mult mai greu decât pe cele pe care am jucat până acum și sperăm ca până la următoarele meciuri să ne revenim și să luăm puncte, pentru că avem nevoie.

Obiectivul nostru este în continuare evitarea retrogradării, nu am acumulat puncte ca și anul trecut ca să fim mai relaxați, dar am mai zis, trebuie să ne revenim, să acumulăm puncte. Vom avea meciuri mai ușoare ca cele pe care le-am avut până acum și sperăm să acumulăm cât mai multe puncte. 

Dinamo mi s-a părut o adversară mai greaA decât Rapid, dar nu este mai grea ca CFR. Dinamo rămâne o echipă puternică, au jucători experimentați, plus cei tineri care îi ajută pe cei experimentați și eu zic că se completează foarte bine, și Dinamo va arăta alt cumva de acum încolo. 

Pot să spun că am avut o primă repriză mai bună, dar în a doua repriză după ce am încasat golul, am intrat în panică, a fost mai greu pentru că ei se apărau și noi încercam să marcă. Am avut și un penalty, am ratat și o bară, am ratat foarte multe ocazii și nu știu ce se întâmplă cu noi pentru că nu suntem inspirați la finalizare”, a spus Marco Dulca, la finalul partidei, pentru Sport Total FM.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

Reporter: Barbu Cristian

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -