Emil Săndoi dă vina pe ghinion pentru înfrângerea suferită cu Dinamo: ,,Mingea efectiv nu a vrut să intre”

Dinamo a învins-o pe Chindia cu scorul de 1-0, după ce Carp a marcat în min.62. Antrenorul formațiunii din Târgoviște susține că rezultatul este din pricina ghinionului, după ce jucătorii săi au ratat mai multe ocazii clare de gol și o lovitură de la 11 metri, în min. 83, prin Daniel Popa.

Foto: Leițoiu Mădălin / Sport Total FM

„Un meci cum rar vezi. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar mingea efectiv nu a vrut să intre. Penalty ratat, bară singur cu portarul, am avut multe ocazii, cred că am dominat jocul categoric. Sincer, după meci, am intrat în vestiar, erau foarte abătuți jucătorii, dar chiar nu le-am zis nimic.

Nu aveam ce să le reproșez, decât o lipsă de inspirație la finalizare. Am avut oportunitatea să obținem o victorie, am dominat categoric, am avut ocazii poate mai multe decât la toate meciurile de până acum, dar mingea nu a vrut. Golul primit a fost o inadvertență, o minge blocată, care a sărit la adversar. Nu trebuia să ne prindă descoperiți, i-a fost simplu să o bage în poartă. 

Dacă înscriam noi primii, am fi avut mari șanse de a câștiga, pentru că nu vreau să iau nimic din meritele lui Dinamo, era pe muchie de cuțit. Din păcate, se mai întâmplă, dar sper să fie ultima dată”, a spus Emil Săndoi, la finalul partidei.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -