Mircea Rednic a renunțat definitiv la Filip și Matei: „Regret că nu i-am dat afară mai devreme”

După mai bine de 4 luni fără victorie, Dinamo i-a învins astăzi pe cei de la Chindia cu scorul de 1-0. Mircea Rednic a anunțat deja primele măsuri, iar printre cei vizați sunt Steliano Filip și Cosmin Matei.

,,A contat foarte mult să avem continuitate, situația era delicată când am venit. Unii dintre cei care au jucat azi nu au putut să ducă 90 de minute, cum a fost Carp. Mă bucur că am fost inspirat.

Am vrut să risc și cu Tomas, dar e o situație mai delicată și la el și la Nunic, că trebuie să le dăm un răspuns mâine. Mai au două meciuri, depinde doar de ei. Nunic nu a apucat să intre azi, e greu, e delicată situația, ei nici nu au avut timp, nici nu au fost rezultate.

Regret că nu am luat decizia mai din timp, dar nu numai pe cei doi să îi exclud, adică pe Filip și pe Matei, ci pe mai mulți. Ziceau că nu au nicio treabă cu mine, că nu e nicio problemă, dar evoluțiile lor nu m-au convins.

Chiar regret, trebuia mai repede să fac schimbări. Ei nu mai au nicio șansă. Chiar s-a discutat și Matei își va rezilia mâine contractul, a cerut salariul până în vară. E treaba lor, nu mă interesează. E decizia mea. Am zis că după meciul de la Clinceni, vreau să pierd pe mâna mea.

Carp a dat gol, are calitate, de aia l-am adus, îmi pare rău că nu am putut să îl folosesc mai devreme. Felicitări și pentru noul căpitan, Răuță. El are limite, dar când intră, o face la maximum, el dă totul, e un mic Hâldan, dar să nu aibă soarta lui. Însă și el a trecut printr-un moment foarte greu”, a explicat Mircea Rednic, după meciul împotriva celor de la Chindia Târgoviște.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -