Lucian Ionescu: “Dacă Săpunaru a primit o pedeapsă, Craiova trebuie să plătească pentru tot ce s-a întâmplat!”

Lucian Ionescu, purtătorul de cuvânt al Rapid București, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 28 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre suspendarea lui Cristi Săpunaru.

Comisia de Disciplină a luat decizia suspendării pentru o etapă și acordarea unei amenzi de 9.400 lei pentru Cristian Săpunaru.

La finalul meciului cu U Craiova 1948, Cristi Săpunaru a fost implicat într-o altercație cu jandarmii, iar, la scurt timp, căpitanul Rapidului a fost aproape de bătaie cu un apropiat al clubului oltenilor pe tunelul către vestiare.

,,Dacă așa s-a judecat se poate spune că s-a făcut dreptate. Văd că se tot spune de acele evenimente, la care am participat involuntar și eu, și nu sunt genul de persoană care să mint. Chiar am scris la vremea respectivă ce s-a întâmplat acolo, Săpunaru a fost provocat, Săpunaru nu a lovit.

Săpunaru este un tip temperamental și asta o știm cu toții, dar dacă Săpunaru a primit o pedeapsă mai mare sau mai mică, Craiova chiar ar trebui să plătească pentru tot ce s-a întâmplat, pentru că tot ce a fost acolo, a fost o mizerie a absolută. Am fost stupefiat cum din spre partea oltenilor au continuat acuzele, jignirile și așa mai departe la adresa clubului Rapid, noi fiind ‘un club de țigani’, dar nu ne-am mai coborât să mai răspundem, am lăsat justiția să-și facă treaba. Noi nu intrăm în polemici gratuite, mai ales că nu vrem să pune grade unor oameni…

Nu există o rivalitate și am discutat ulterior cu oameni de acolo, pentru că trebuie să recunosc că în aceea zonă sunt oameni de calitate și spuneau și ei că nu știu de ce doar cu noi se întâmplă disputa sau adversitatea. Cert este că dacă este să dăm timpul înapoi, noi am fost provocați de la bun început, au fost chestii premeditate, pornind de la vandalizarea autocarului, ajungând la acel suporter travestit steward, care a încercat să smulgă bannerul și apoi la injurii.

Știm toți că Săpunaru nu este un sfânt, Săpunaru a fost întotdeauna așa mai temperamental și efectiv a fost provocat”, a spus Lucian Ionescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -