Lucian Ionescu, despre inaugurarea stadionului Giulești: “Stadionul este gata, dar mai trebuie aranjat”

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapid București, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre inaugurarea stadionului Giulești.

„Acel comunicat este emis de noi, a fost gândit de noi. Noi dorim ca inaugurare stadionului să fie o parte integrată din ceea ce însemnă să fi suporter rapidist, pentru că un astfel de eveniment este clar că este dedicat în primul rând suporterilor, în primul rând ei trebuie să se bucure.

Stadionul este în mare parte gata, știu că astăzi urmau să ia de la ISU ultimul aviz, după care poate intra pe stadion, se poate intra și lucra pe stadion, pentru că stadionul este gata, dar este ca o casă goală, ca un apartament nou, primești cheile, însă trebuie să începi să îl aranjezi. Acesta este și cazul nostru, adică trebuie amenajate birourile unde vom sta, trebuie amenajat muzeul care însemnă o muncă și cheltuială titanică, mai sunt multe elemente signalistică, care trebuie în primul rând rezolvate, pentru a se putea discuta un meci oficial.

Noi ne dorim într-adevăr să dăm acestui element un pic de amploare, să nu fie un simplu meci de campionat pe care se joacă primul meci pe Giulești și te trezești că te bate Clinceni. Ne dorim să avem așa cum se cuvine, un meci demonstrativ”, a spus Lucian Ionescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -